Toate pluginurile noastre au un câmp pentru cheia de licență, care vă oferă actualizări automate și asistență prioritară pentru site-ul dumneavoastră.
Secțiunea de licență se află în Bright Plugins > setările pluginului (de ex.: Pre-order Settings) > License

După ce adăugați o licență validă, veți vedea că a apărut butonul Dezactivează licența.
Așadar, dacă intenționați să mutați site-ul de pe domeniul „mybookshop.com(1st)” pe „awesomebookshop.com”, trebuie mai întâi să dezactivați cheia de licență de pe primul domeniu.
Dacă nu mai aveți acces la domeniul anterior, puteți elimina domeniul autentificându-vă în contul Bright Plugins.
- Faceți clic pe fila Cheie de licență din contul dumneavoastră.
- Găsiți licența și faceți clic pe butonul „Vezi site-urile”.
- Faceți clic pe butonul „Eliminare” din dreptul domeniului pe care doriți să îl ștergeți din listă.
- Acum adăugați cheia de licență pe noul domeniu.
Actualizat pe 20 aprilie 2026 · Aveți nevoie de ajutor? Deschideți un tichet de asistență