Puteți seta, în Setări globale, numărul de ore în care utilizatorul poate face modificări după cumpărare.
Ore de acces pentru modificarea datei livrării#

Specificați câte ore are la dispoziție un utilizator pentru a modifica data livrării după plasarea comenzii.
Actualizat pe 22 aprilie 2026 · Aveți nevoie de ajutor? Deschideți un tichet de asistență